Wie is de Rat? Spel Amsterdam

Wie is de Rat? Spel in Amsterdam is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Amsterdam

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

wie-is-de-rat-amsterdam-bedrijsuitje-personeelsuitje-groepsuitje-2

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Amsterdam. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Amsterdam opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? Amsterdam

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Amsterdam wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Amsterdam. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Amsterdam handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Verschillende teamopdrachten

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Amsterdam kaarten

Wie is de Rat? Amsterdam is een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

wie-is-de-rat-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Daarnaast is Amsterdam de grootste stad qua inwonersaantal.  De stad, in het Amsterdams ook bekend als Mokum ligt in de provincie Noord-Holland, aan de monding van de Amstel en aan het IJ.

De naam van de stad is ontstaan door haar ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. Amsterdam heeft stadsrechten gekregen rond 1300 en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld! Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen. De bekende grachtengordel staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en is attractie één binnen de stad. Andere bezienswaardigheden zijn musea, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum, het Anne Frank Huis, de coffeeshops en de Wallen. Daarnaast bezit Amsterdam twee universiteiten en telt het de meeste nationaliteiten ter wereld.

Amsterdam heeft ongeveer 811000 inwoners. Het oudste deel van Amsterdam is de Wallen, tegenwoordig beroemd als prostitutiegebied. Rond de oudste kern ontwikkelde zich in de 17e eeuw in een halvemaansvorm de grachtengordel. Daarbuiten liggen de vroegere arbeidersbuurten De Pijp en de Jordaan. Op de grens van het centrum of daarbuiten liggen ook bekende plaatsen als het het Vondelpark,  Museumplein en de Plantagebuurt, met de dierentuin Artis.

 

TB Events Wie is de Rat? Amsterdam