Wie is de Rat? Spel Delft

Een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Delft

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Delft-wie-is-de-rat-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Delft. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Delft opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? Delft

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Delft wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Delft. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Delft handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Delft kaarten

- Verschillende teamopdrachten

Wie is de Rat? Delft is een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Delft-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Delft

Delft is een stad in Zuid-Holland, tussen Rotterdam en Den Haag. In Delft wonen ongeveer 100.000 mensen.

De binnenstad van Delft kent veel geschiedenis. De stad ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad. Tegenwoordig profileert Delft zich vooral als kennisstad. Dit komt mede door de Universiteit.

Delft heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Dit komt doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. Delft wordt ook wel de Prinsenstad genoemd.

De stad is een studentenstad en zeer historisch, hierdoor vinden er veel culturele evenementen en gelegenheden plaats.

De oudst bebouwde locatie van de stad is de Oude Kerk met een zeer karakteristieke toren. Deze toren wordt de ‘Oude Jan’ genoemd. In de buurt van de Oude Jan bevinden zich het Prinsenhof en het Gemeenlandshuis.

De Beestenmarkt is het uitgaanscentrum van Delft, maar ook op andere plekken nabij de Markt bevinden zich volop horecagelegenheden.  Met name op de route Burgwal, Brabantse Turfmarkt, Kromstraat, Markt, Nieuwstraat zijn leukegelegenheden.

 

TB Events Wie is de Rat? Delft