Wie is de Rat? Spel Den Haag

Wie is de Rat? Den Haag is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Den Haag

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Den-Haag-wie-is-de-rat?-Den-Haag-spel-uitje-personeelsuitjes-bedrijfsuitjes-uitjes-3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Den Haag. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Den Haag opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? Den Haag

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Den Haag wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Den Haag. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Den Haag kaarten

- Verschillende teamopdrachten

- Een Wie is de Rat? Den Haag handboek

Wie is de Rat? Den Haag is een uniek en origineel spel voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje!

wie-is-de-rat-Den-Haag-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Den Haag

Den Haag is een zeer boeiende stad waar van alles te zien is tijdens een Wie is de Rat? spel.

’s-Gravenhage of Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Daarnaast is Den Haag met ongeveer 511.000 inwoners de op twee na grootste gemeente van Nederland.  Amsterdam en Rotterdam staan erboven.  De gemeente is onderdeel van Stadsgewest Haaglanden. Deze agglomeratie heeft ongeveer 1.088.508 inwoners. Deze regio is onderdeel van de Randstad.

In Den Haag bevinden zich de Nederlandse regering en het parlement. Daarnaast bevindt zich hier ook  de residentie van het koninklijk huis. Ondanks dat het niet de hoofdstad is vervult het een rol die normaal voor een hoofdstad bestemd is. De meeste ambassades en ministeries zijn in Den Haag gevestigd. Den Haag huisvest vele nationale en internationale rechtscolleges. Enkele voorbeelden zijn het Internationaal Strafhof en het Internationaal Gerechtshof,  wat Den Haag tot een vooraanstaande vesting plaats van de Verenigde Naties maakt, tezamen met Wenen, New York, Tokio, Genève, en Nairobi.

Kortom een prachtige stad voor jouw Wie is de Rat? uitje!

 

TB Events Wie is de Rat? Den Haag