Wie is de Rat? Spel Deventer

Wie is de Rat? Deventer is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Deventer

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Deventer-wie-is-de-rat-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Deventer. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Deventer opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? Deventer

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Deventer wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Deventer. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Deventer handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Deventer kaarten

- Verschillende teamopdrachten

Wie is de Rat? Deventer is een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Deventer-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Deventer

Deventer is een stad in de provincie Overijsel. De stad is gelegen langs de IJssel. Er wonen ongeveer 100.000 mensen in Deventer.

Deventer is een van de 5 oudste steden van Nederland en heeft een zeer lange historie. De plaats word al in 9e eeuwse documenten van het bisdom Utrecht beschreven. Nadat Deventer in de loop der tijd steeds meer rechten en privileges had gekregen, kreeg de plaats in 1123 van keizer Hendrik V de beschikking over de gemeentelijke gronden. De stad heeft het oudste wandelpark, het oudste stenen huis en de oudste wetenschappelijke bibliotheek in heel Nederland.

Bezienswaardigheden

Het prachtige Deventer heeft een monumentaal centrum. Het centrum wordt gevormd door de Brink, een lang marktplein. Hier staan verschillende monumentale objecten en panden. Op het plein is de Waag een opvallend gebouw, een laatgotisch gebouw uit 1528 dat tegenwoordig het Historisch Museum is. Op het marktplein staat de Wilhelminafontein. Deze is geplaatst ter ere van de inhuldiging van koningin Wilhelmina én is de aanleg van de stadswaterleiding. Aan het plein zijn veel horecagelegenheden gelegen.

Het Stadhuis van Deventer aan het Grote Kerkhof is tevens een prachtige bezienswaardigheid. Het is een 17e-eeuws pand met een middeleeuwse kern. De Proosdij in de Sandrasteeg is het oudste stenen woonhuis van Nederland.

 

TB Events Wie is de Rat? Deventer