Wie is de Rat? Spel Doetinchem

Wie is de Rat? Doetinchem is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Doetinchem

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Doetinchem-wie-is-de-rat-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Doetinchem. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Doetinchem opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties in Doetinchem

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Doetinchem wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Doetinchem. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Doetinchem handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Doetinchem kaarten

- Verschillende teamopdrachten

Wie is de Rat? Doetinchem is een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Doetinchem-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Doetinchem

Doetinchem in de volksmond ook wel Durkum, Deutekum of Dörkum genoemd is gelegen aan de Oude IJssel  in de Achterhoek. Doetinchem is een stad en onderdeel van de gemeente Doetinchem.

Gebouwen

In Doetinchem zijn enkele historische gebouwen over uit de middeleeuwen.  Enkele zijn:  de Onze Lieve Vrouwekerk, kasteel de Slangenburg, de Sint Catharinakerk en het kasteeltje de Kelder. De overige historische gebouwen zijn verwoest door een brand in 1527.

Centrum

Er zijn veel verschillende winkels in het centrum van Doetinchem. Waaronder de grote winkelketens.

Markt

Iedere dinsdagochtend en zaterdag is in Doetinchem de textielmarkt. Echter hier wordt meer voedsel dan textiel verkocht. Vroeger was de dinsdag drukker dan de zaterdag. Tegenwoordig is dit andersom doordat meer mensen op dinsdag werken.

De D-toren

Een kenmerkend kunstobject in Doetinchem is de D-toren. Deze is in 2004 geplaatst. Het gaat hier om een interactieve toren waarbij doormiddel van verschillende kleuren licht de stemming van 50 inwoners van Doetinchem wordt weergegeven.

 

TB Events Wie is de Rat? Doetinchem