Wie is de Rat? Spel Düsseldorf

Wie is de Rat? Düsseldorf is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Düsseldorf

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Düsseldorf-stad-wie-is-de-rat-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Düsseldorf. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Düsseldorf opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties in Düsseldorf

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Düsseldorf wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Düsseldorf. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Düsseldorf handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Düsseldorf  kaarten

- Verschillende teamopdrachten

Wie is de Rat? Düsseldorf is een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Düsseldorf-wie-is-de-rat-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Wie is de Rat? Düsseldorf

Düsseldorf ligt aan de oever van de Rijn en is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen ten zuiden van het Ruhrgebied. Er wonen 593.682 mensen in Düsseldorf.

De bekendste winkelstraat van Düsseldorf is de Königsallee, oftewel “die Kö”. Deze straat is bekend om haar stedenbouwkundig karakter en exclusieve winkels. Hier vindt men ook het meest treffende kenmerk van de Kö, de Tritonengruppe. De drukste winkelstraat van Duitsland is de Schadowstrasse in Düsseldorf.  In haar midden loopt het stadskanaal.

In de Altstadt kan men hier en daar nog heel oude, huizen vinden die vallen onder monumentenzorg. Historische plekken zijn echter alleen nog maar in de wijken Kaiserswerth en Gerresheim te vinden.

Düsseldorf is een prachtige grote stad waar veel te zien en te beleven is, voor allerlei soorten groepen.

TB Events Wie is de Rat? Düssledorf