Wie is de Rat? Spel Eindhoven

Wie is de Rat? Eindhoven een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Eindhoven

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Eindhoven-wie-is-de-rat-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Eindhoven. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Eindhoven opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? Eindhoven

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Eindhoven wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Eindhoven. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Wie is de Rat? Eindhoven kaarten

- Verschillende teamopdrachten

- Een Wie is de Rat? Eidhoven handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

Wie is de Rat? Eindhoven is een leuk idee voor een teambuilding, personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Eindhoven-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Eindhoven

Eindhoven heeft een prachtig centrum dat uitermate geschikt is voor het Wie is de Rat? spel.

De gemeente Eindhoven bestaat uit stad Eindhoven en het dorp Acht. Eindhoven is de 5e gemeente van Nederland op basis van het aantal inwoners. Er zijn ongeveer 225.000 inwoners . Het inwoneraantal van Eindhoven bereikte in februari 1999 de 200.000. De stad groeit nog altijd. De prognose voor 2020 is 231.000.

Er zijn meer dan 140 rijksmonumenten in Eindhoven! De mooiste punten in de stad zijn de Catharinakerk en de Heilig Hart of Paterskerk. Eindhoven heeft zijn rijkdom voornamelijk te danken aan de industriële evolutie. Phillips heeft hierin een grote rol gespeeld.

Het hoogste gebouw van Eindhoven is de Admirant. Een plaats waar “oud en nieuw”  mooi samenkomen is het Van Abbemuseum met een mooie moderne aanbouw. Er is veel te zien omtrent  moderne architectuur in Eindhoven.

Eindhoven heeft vanaf 2000 veel ondernomen op het gebeid van hoogbouw. Minder bekend is dat er ook veel gebouwen van voor 1800 te vinden zijn. Deze panden zijn vaak verborgen achter nieuwere gevels of zijn zo verbouwd dat het pand niet meer als oud oogt. Enkele voorbeelden zijn Rechtestraat 49, Stratumseind 49 en Rechtestraat 14.

Oftewel, een zeer boeiende stad met een mooie bezienswaardigheden. Ideaal voor een Wie is de Rat? uitje.

 

TB Events Wie is de Rat? Eindhoven