Wie is de Rat? Spel Leiden

Een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Leiden

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Leiden-wie-is-de-rat-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Leiden. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Leiden opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties Wie is de Rat? Leiden

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Leiden wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Leiden. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Leiden handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Leiden kaarten

- Verschillende teamopdrachten

Een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Leiden-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Leiden

De stad die ook wel bekendstaat als een bruisende studentenstad is erg populair voor een Wie is de Rat? spel.

Met een inwoneraantal van ongeveer 122.000 is Leiden, gemeten naar inwoneraantal, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer de vierde gemeente van Zuid-Holland.

Leiden heeft de oudste Universiteit van Nederland. Leiden wordt ook wel de e Sleutelstad genoemd, verwijzend naar het stadswapen. Daarnaast is de stad zeer bekend om de historie, de oude binnenstad, de grachten, de monumentale bouwwerken en de hofjes.

De Leidse binnenstad heeft de huidige vorm gekregen rond de 17e eeuw.

De binnenstad wordt omgeven door een aantal singels. Beginnend bij het Galgewater ten westen van de binnenstad zijn dit met de klok mee de volgende singels: de Rijnsburgersingel, de Morssingel, de Maresingel, de Herensingel, de Zijlsingel, de Zoeterwoudsesingel en de Witte Singel.

Het geografisch en historisch middelpunt van de Leidse binnenstad wordt gevormd door de plek waar de Oude en de Nieuwe Rijn samenkomen. Op deze strategische plek is in de middeleeuwen een heuvel opgeworpen met daarop de Leidse Burcht.

Een historische stad die uitstekend ontdekt kan worden met het uitdagende Wie is de Rat? uitje.

 

TB Events Wie is de Rat? Leiden