Wie is de Rat? Spel Nijmegen

Een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Nijmegen

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Nijmegen-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Nijmegen. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Nijmegen opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? Nijmegen

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Nijmegen wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Nijmegen. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Nijmegen handboek

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Nijmegen kaarten

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Verschillende teamopdrachten

Een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Nijmegen-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Nijmegen

Nijmegen is een gemeente en een stad in de provincie Gelderland. Nijmegen ligt vlakbij Duitsland.  In de gemeente wonen ongeveer 170.000 mensen.

Nijmegen ligt langs de rivier de Waal. Samen met Arnhem, Wijchen en zeventien andere gemeenten vormt Nijmegen de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

De historie van de stad gaat meer dan 2000 jaar terug. In 1230 werd Nijmegen vrije rijksstad en in 1402 hanzestad. Nadat Nijmegen tussen 1655 en 1679 al eens een Illustere Academie huisvestte is de stad sinds de komst van de Radboud Universiteit een universiteitsstad.

Nijmegen werd Ulpia Noviomagus Batavorum genoemd. In de tijd van Karel de Grote heette Nijmegen: Numaga, dat mettertijd in Nieumeghen of Nymegen is veranderd.

De stad heet in Nijmeegse dialect nimweege of het Nijmeegs. In Duitsland wordt de stad Nimwegen genoemd.

De stad is de oudste stad van Nederland en vierde in 2005 zijn 2000-jarig bestaan. Tijdens het Romeinse Rijk was Nijmegen onderdeel van de Limes, de grens tussen het Romeinse Rijk en de verschillende zogenaamde Germaanse gebieden.

De geschiedenis heeft veel sporen nagelaten in Nijmegen. Zo heet het verkeersplein zuidelijk van de Waalbrug sinds 1956 het “Keizer Traianusplein”. Op de heuvel bij de Waal staat een verdedigingstoren Belvedère genaamd.

 

TB Events Wie is de Rat? Nijmegen