Wie is de Rat? Spel in Rotterdam

Wie is de Rat? Rotterdam is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Rotterdam

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Rotterdam-bedrijfsuitjes-personeelsuitjes-wie-is-de-rat-2

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Rotterdam. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Rotterdam opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor  Wie is de Rat? Rotterdam

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Rotterdam wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Rotterdam. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Rotterdam handboek

- Wie is de Rat? Rotterdam kaarten

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Verschillende teamopdrachten

Wie is de Rat? Rotterdam is een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Rotterdam-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Rotterdam

Rotterdam biedt een uitstekende setting voor het Wie is de Rat? Spel. Rotterdam is een grote stad en heeft meer dan een half miljoen inwoners.

In de 2de Wereldoorlog is een groot deel van Rotterdam gebombardeerd. Hierdoor bestaat het centrum voor het grootste deel uit moderne nieuwbouw. Dit in tegenstelling tot veel andere Nederlandse steden. De stad profileert zich als internationale architectuurstad met wolkenkrabbers, ook wel aangeduid als het Manhattan aan de Maas.

Rotterdam staat samen met Madrid, Frankfurt, Parijs, Moskou, Londen en Warschau in de top van steden met hoogbouw in Europa. Rotterdam is de enige hoogbouwstad in Nederland met een echte skyline!

In het centrum zullen steeds meer nieuwe wolkenkrabbers verrijzen. Sinds kort is er een prachtig nieuw centraal station. In de omgeving van het station zijn het Weenapoint,  Schiekadeblok en nog enkele complexen gepland. Hierin komen torens met een hoogte van zo’n 230 meter.

In het winkelcentrum wordt gebouwd aan een hoog kantoorgebouw van 16 verdiepingen. In het centrum van Rotterdam naast De Bijenkorf aan het begin van de Koopgoot en de Lijnbaan komt de 70 meter hoge B’Tower.

Toen in 1875 de sterke groei van de haven begon, groeide de  bevolking van Rotterdam sterk mee: in 25 jaar steeg de bevolking met ongeveer 200.000 inwoners. De “bootwerkers” kwamen voornamelijk uit Noord-Brabant, België en Zeeland om in de haven te werken. In de jaren zestig en zeventig kwamen veel immigranten uit Spanje , Italië, Marokko, Turkije en het vroegere Joegoslavië. Ook is er een grote bevolkingsgroep van Chinezen, Antillianen, Surinamers en mensen van de Grote Antillen woonachtig in Rotterdam. In totaal is 48% van de Rotterdamse bevolking van allochtone afkomst.

Kortom, Rotterdam is een zeer diverse stad die het ultieme decor vormt voor een leuke dag uit. Leuk voor een personeels-dag of een dag samen met vrienden of familie. Beleef het in Rotterdam!

 

TB Events Wie is de Rat? Rotterdam