Wie is de Rat? Spel Tilburg

Wie is de Rat? Tilburg is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Tilburg

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Tilburg-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Tilburg. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Tilburg opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? Tilburg

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Tilburg wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Tilburg. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Tilburg handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Tilburg  kaarten

- Verschillende teamopdrachten


Wie is de Rat? Tilburg is een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje
.

Wie-is-de-Rat?-Tilburg-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Tilburg

Tilburg is een stad in de provincie Noord-Brabant. In Tilburg wonen ongeveer 190.000 mensen.

Er zijn sporen gevonden van 9000 jaar voor Christus in Tilburg. De wetenschap gaat ervan uit dat deze sporen van rondtrekkende jager-verzamelaars waren uit de Tjongercultuur.

Door de schapenteelt groeide Tilburg in 1600 uit tot een grote wolstad en veroverde het in de 18e eeuw de bijna compleet weggevallen Hollandse textielindustrie. Tilburg heeft zijn stadsrechten gekregen van  Lodewijk Napoleon Bonaparte. De koning was op inspectie in de provincie. Tilburg telde toen 9000 inwoners.

Bezienswaardigheden

Het Paleis-Raadhuis

Lancierskazerne, uit 1842

De Begraafplaats in de Binnenstad

Geboortehuis van Peerke Donders

Hasseltplein met de Hasseltse kapel, die dateert van iets vóór 1536

Het Indië-monument

De Oude Markt met de Heikese kerk

Het Heuvelplein met de neogotische aan Sint-Josef gewijde Heuvelse kerk

Diverse andere kerken, zie onder het kopje: Kerkelijke geschiedenis.

De stadskern kent een prachtig beschermd stadsgezicht.

 

TB Events Wie is de Rat? Tilburg