Wie is de Rat? Spel Zutphen

Wie is de Rat? Zutphen is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Zutphen

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Wie is de Rat is veel leuker! 

Wie-is-de-Rat?-Zutphen-wie-is-de-rat-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Zutphen. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Zutphen opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat?  Zutphen

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Zutphen wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Zutphen. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Zutphen handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Zutphen kaarten

- Verschillende teamopdrachten

Wie is de Rat? Zutphen is een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Zutphen-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Zutphen

Zutphen is een gemeente en een stad in de provincie Gelderland. De stad ligt aan de rivier de IJssel. Er wonen ongeveer 48.000 mensen.

De historie van de stad gaat 1700 jaar terug. Destijds is het uitgegroeid van een Germaanse Nederzetting. Zutphen heeft aan het einde van de 12e eeuw stadsrechten gekregen.  Het Wapen van Zutphen geeft nog altijd de symbolen van een Hanzestad weer.

De Torens

Het aanzicht van Zutphen kent veel torens. Hieraan heeft de stad de naam ‘torenstad’ te danken. Er is vrijwel geen moderne hoogbouw in het centrum van Zutphen. De naam Torenstad wordt vaak gebruikt in reclame-uitingen om toeristen te trekken.

De Gebouwen

-          De Walburgiskerk is gebouwd als Romaanse kapittelkerk omstreeks 1050, verbouwd in romano-gotische Keulse stijl in 1200-1270, vervolgens vergroot in de 14e, 15e en vroege 16e eeuw tot een grote hallenkerk, een voorbeeld van rijke Nederrijnse gotiek. In de toren hangen 6 klokken. Deze worden nog steeds met de hand geluid, op zaterdagavond vanaf 18.00 uur en vóór de kerkdiensten.

-          De Broederenkerk is een grote vroeg-14e-eeuwse kloosterkerk van de Dominicaner orde.

-          De Nieuwstadskerk

-          Wijnhuistoren

-          De Bourgonjetoren

-          Overige bezienswaardigheden. De Houtmarkt, de Groenmarkt en de Zaadmarkt staat een aantal statige panden. Hier woonden in de 18de en 19de eeuw welgestelde burgers en kooplieden.

Monumenten

Zutphen heeft ruim 450 rijksmonumenten en ruim 500 gemeentelijke monumenten. Daarmee heeft het de eerste plek als Gelderse monumentenstad.

 

TB Events Wie is de Rat? Zutphen