Wie is de Rat? Spel Zwolle

Wie is de Rat? Zwolle is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Zwolle

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Zwolle-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Zwolle. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Zwolle opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties in Zwolle

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Zwolle wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Zwolle. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Zwolle handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Zwolle kaarten

- Verschillende teamopdrachten

Een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Zwolle-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Zwolle

De prachtige stad Zwolle is gelegen aan de Overijsselse Vecht en het Zwarte Water en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de IJssel. Zwolle ligt aan de rand van Salland. Zwolle heeft ongeveer 125.000 inwoners en is wat betreft het inwonertal de tweede stad van Overijssel, daarna komt de stad Enschede.

De binnenstad van Zwolle oftewel wijk is tevens het oude centrum van de stad. Het centrum wordt omringd door de oude stadsmuren en grachten. Hier ligt vooral winkelgebied.

Zwolle kent vele historische gebouwen en bezienswaardigheden:

-          Diverse kerken

-          Het stadhuis

-          Een bioscoop

-          Musea, zoals Museum De Fundatie en Stedelijk Museum

-          De theaters Odeon, de Spiegel en het Papenstraattheater

-          Het conservatorium aan de stadsmuur

-          Park de Eekwal.

Een opvallend gebouw in de binnenstad is de 75 meter hoge Peperbus (de toren van de Onze Lieve Vrouwe Kerk) deze is van ver buiten de stad al te zien.

Zwolle is een leuke stad voor een personeels-dag, familiedag of een andere dag.

 

TB Events Wie is de Rat? Zwolle