Wie is de Rat? Spel Groningen

Wie is de Rat? Groningen is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat aan?

Wie is de Rat? Groningen

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Groningen-wie-is-de-rat-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Groningen. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Groningen opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? Groningen

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Groningen. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Groningen handboek

- Wie is de Rat? Groningen kaarten

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Verschillende teamopdrachten

Wie is de Rat? Groningen is een origineel concept voor een teambuildingsuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Groningen-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Groningen

Groningen is gelegen in het noorden van het land. De naam wordt zowel gedragen door de provincie als de stad.

Groningen is sterk beschadigd tijdens de tweede wereldoorlog. Vooral de grote markt werd de dupe hiervan. De Martinitoren (het symbool van de stad) en de bijbehorende kerk zijn gespaard gebleven, het Goudkantoor en het stadhuis zijn gespaard gebleven.

Bezienswaardigheden

  • Ten noordoosten van de Grote Markt ligt het Martinikerkhof. Deze heeft als blikvanger het Prinsenhof en het provinciehuis.
  • Ten westen van de Grote Markt ligt de Vismarkt. Vooral het zuiden van het bevat mooie panden.
  • Achter de Korenbeurs bevindt zich de Aa-kerk. Dit is na de Martinikerk de 2de parochiekerk van de stad.
  • De Oude Boteringestraat heeft de oudste huizen van de stad (het Calmershuis en de oude Rechtbank).
  • Aan de Radesingel staat de Sint-Jozefkathedraal.
  • Uitzonderlijk in Groningen zijn de hofjes, die in grote getalen aanwezig zijn. Groningen ook wel gasthuizen genoemd. De bekendste is het Pelstergasthuis, uit de 13dedertiende eeuw.
  • Het hoofdstation van de stad is absoluut het mooiste station van Nederland.
  • Het opvallende Academiegebouw in neorenaissancestijl, deze dateert uit de 20ste eeuw.

 

TB Events Wie is de Rat? Groningen