Wie is de Rat? Spel ‘s-Hertogenbosch

Wie is de Rat? ‘s-Hertogenbosch is een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? ’s-Hertogenbosch

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-'s-Hertogenbosch-den-bosch-wie-is-de-rat-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in ‘s-Hertogenbosch. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in ‘s-Hertogenbosch opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? ‘s-Hertogenbosch

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? ‘s-Hertogenbosch wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in ‘s-Hertogenbosch. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? ‘s-Hertogenbosch handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? ‘s-Hertogenbosch kaarten

- Verschillende teamopdrachten

Wie is de Rat? ‘s-Hertogenbosch is een uniek idee voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-'s-Hertogenbosch-den-bosch-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

’s-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Er wonen ongeveer 150.000 mensen in ’s-Hertogenbosch. De stad is een bisschopszetel en een voormalige garnizoensstad. Zoals Den Haag heeft ’s-Hertogenbosch ook een dubbele naam. ’s-Hertogenbosch en  ’s-Gravenhage zijn de officiële namen. De naam Den Bosch bestaat langer dan ‘s-Hertogenbosch. De Latijnse naam voor de stad is Buscum Ducis of Silva Ducis.

Bezienswaardigheden

  • De Sint-Jans kathedraal is veruit bekendste en het mooiste gebouw van de stad. Een mooi stukje late Brabantse gotiek waar de bisschop van ’s-Hertogenbosch zetelt.
  • Er zijn meerdere kerken te vinden in de binnenstad. Enkele zijn de Sint-Jacobskerk aan het Jeroen Boschplein, de Sint-Jacobskerk in de Bethaniëstraat en de Sint-Catharinakerk aan het Kruisbroedershof.
  • ‘s-Hertogenbosch heeft een van de meest complete en de oudste centrum van Nederland. De binnenstad is het grootste omwalde gebied in Nederland.
  • De Moriaan is het oudste nog bestaande bakstenen huis van Nederland.
  • Daarnaast is er nog het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum.

 

TB Events Wie is de Rat? ‘s-Hertogenbosch