Wie is de Rat? Spel Leeuwarden

Een spannend en dynamisch spel dat zich uitermate goed leent voor teambuilding, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Leeuwarden

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Leeuwarden-wie-is-de-rat-personeelsuitjes-uitje-spel-bedrijfsuitjes-familiefeesten-teambuilding-teamuitje3

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Leeuwarden. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Leeuwarden opdrachten uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? Leeuwarden

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Leeuwarden wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Leeuwarden. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Een Wie is de Rat? Leeuwarden handboek

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Leeuwarden kaarten

- Verschillende teamopdrachten

Wie is de Rat? Leeuwarden is een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Leeuwarden-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. Daarnaast is het de hoofdstad van de gemeente Leeuwarden.

De belangrijkste sectoren in Leeuwarden zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de non-profitsector en de overheid. Het is de grootste stad onder de Friese elf steden.

Bezienswaardigheden

Met 617 rijksmonumenteninschrijvingen staat Leeuwarden in de top-15 van Nederlandse monumentengemeenten. Dit komt voornamelijk door de historische binnenstad en woonwijken uit de late negentiende en vroege twintigste eeuw. Daarnaast heeft Leeuwarden mooie singels, kanalen en de Hollanderwijk.  Deze zijn beschermd omdat ze een bijzondere ruimtelijke structuur en karakter hebben. Naast de rijksmonumenten zijn er 375 beeldbepalende panden.

De verschillende monumenten zijn onder andere woonhuizen, molens, kerken, pakhuizen, parken, winkel- en kantoorpanden, een middeleeuwse waterloop en een aantal standbeelden. Delen van de oude omwalling en grachten en de kaden en pijpen in de binnenstad zijn ook monumentaal. Het nieuwste monument is het Burmaniakamp uit 1940.

 

TB Events Wie is de Rat? Leeuwarden