Wie is de Rat? Spel in Utrecht

Wie is de Rat? Utrecht is een dynamisch en spannend stadsspel dat zich uitermate goed leent voor bedrijfsuitjes, teambuilding, personeelsuitjes, familie-uitjes of andere groepsuitjes. Kun jij de Rat vinden?

Wie is de Rat? Utrecht

De Rat lijkt een van je teamgenoten, maar niks is minder waar. Het is een undercover saboteur die eigenlijk onderdeel is van een ander team. In het geheim zal de rat zoveel mogelijk rattenstreken uithalen. Ontmasker de Rat zo snel mogelijk om de schade te beperken. ‘Wie is de Rat’ klinkt als ‘Wie is de Mol’. Er is een overlapping in het concept.

Wie-is-de-Rat?-Utrecht-bedrijfsuitje-personeelsuitjes-uitje-wie-is-de-rat-2

De opzet van het spel

Er worden verschillende teams gevormd van tien personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ieder team gaat op pad in Utrecht. De teams zijn voorzien van een kaart waarop zij zelf de route kunnen bepalen naar de verschillende onderdelen van het spel. Zo zullen zij op verschillende plaatsen in Utrecht opdrachten

uitvoeren en punten vergaren voor het eigen team. Voorbeelden van opdrachten zijn: Kraak de code, De Blinde Hoek en Het Eliminatie spel.

Daarnaast draagt ieder teamlid een geheim bij zich. Een geheim dat goed bewaard moet blijven, want als de rat jouw geheim ontrafeld gaat dit ten koste van jullie teamscore.

Samenwerken is van groot belang, maar vertrouw niemand! De rattenstreken liggen overal op de loer!

Begeleiding en locaties voor Wie is de Rat? Utrecht

WieisdeRat.nl heeft professionele en ervaren begeleiding in dienst die weet hoe zij een grote (of een kleine) groep moeten begeleiden. Deze begeleiding zal het gehele uitje in goede banen leiden, zodat u een zorgeloze dag heeft.

Wie is de Rat? Utrecht wordt altijd georganiseerd vanuit een van onze horeca locaties. Wij werken samen met verschillende locaties in Utrecht. De begeleiding zal jullie op deze locatie ontvangen. Standaard zit er twee koffie, thee of fris en iets lekkers op locatie inbegrepen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het spel te boeken op een eigen locatie.

De materialen

Elk team krijgt alle benodigdheden, voordat zij op pad gaan. Het gaat hierbij om het volgende:

- Een Wie is de Rat? Utrecht handboek

- Fototoestel (om deze unieke dag vast te leggen)

- Geheime opdrachten voor het spel

- Wie is de Rat? Utrecht kaarten

- Verschillende teamopdrachten

Wie is de Rat? Utrecht is een origineel concept voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Wie-is-de-Rat?-Utrecht-offerte-aanvragen-spel-uitje-personeelsuitje-bedrijfsuitje

 

Utrecht

Utrecht is een van de meest populaire steden bij WieisdeRat.nl! Een stad met een geheel eigen karakter. Een stad die de juist ingrediënten bevat voor een Wie is de Rat spel!

Met ongeveer 330.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland op basis van haar inwoners. Utrecht is een stad en tevens een gemeente in Nederland. Daarnaast is Utrecht de hoofdstad van de provincie. De gemeente Utrecht valt samen met de stad en is ingedeeld in tien verschillende wijken.

De stad bevindt zich in de Randstad en vormt het kruispunt van Nederland op het gebied van wegen, waterwegen en treinrails. Door deze gunstige ligging herbergt de stad vele beurzen en conferenties. Daarnaast is de stad het hardst groeiende economisch centrum van Nederland – met name in de dienstensector.

Utrecht heeft een lange historische geschiedeis en was een van de eerste steden in Nederland met stadsrechten. De stad typeert zich door onder meer de werven en de Dom van Utrecht. Hier komt ook de bijnaam Domstad vandaan. De stad is in het jaar 1808 eventjes de hoofdstad van het Koninkrijk Holland (zoals Nederland toentertijd heette) geweest.

In de stad zijn drie universiteiten gevestigd. Daarnaast zijn er drie hogescholen, het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen, ProRail, de Rabobank Nederland en de Jaarbeurs Utrecht gevestigd.

Een derde van de inwoners is allochtoon. Dit percentage blijft vermoedelijk de komende jaren stabiel. Utrecht is een stad met erg veel jongeren en weinig ouderen.

Kortom een mooie Historische stad met pittoreske straten en pleinen. Ontdek de stad met het Wie is de Rat? Uitje. Beleef Utrecht!

TB Events Wie is de Rat?  Utrecht